Bergensklinikkene gratulerer Bergen kommune med åpningen av

Akkurat klokken 12.00 sto gjestene i kø for å gratulere og overlevere blomster til de som skal drive MO-senteret på Wergeland. Aller først kom representanter for Stiftelsen Bergensklinikkene (på bildet Liv Flesland og Sonja Mellingen)

. VISER FREM: Avdelingsleder Camilla Fonnes Haaland forteller hva rommene skal brukes til. Leif Jarle Theis og Jan Henrik Kismul fra Kirkens Bymisjon hører etter sammen med Wenche Haga fra Stiftelsen Bergensklinikkene og Anne Vikan fra ungdomsteamet ved Avdeling for rusmedisin.

Relaterte Saker

Føre Var 02/2018, rapporten som beskriver utviklingen av rustrender og russituasjonen i Bergen fra mars til september 2018, er nå klar for lansering.

Vestre Torggate 11, 5015 Bergen

Telefon: 55908600 Telefax: 55908610

Epost: post@bergensklinikkene.no

finansierer kompetansesenterets virksomhet